Υπηρεσίες

  • electrological.jpg
  • electronics.jpg
  • prizas.jpg
  • tv.jpg
  • wif800i.jpg

Στο κατάστημά μας, που έχει την έδρα του στην Πάτμο, αναλαμβάνουμε επισκευές ηλεκτρικών οικιακών συσκευών, λευκών συσκευών, κινητών τηλεφώνων, ρολογιών, καθώς και τη συντήρησή τους, με υπευθυνότητα στις πιο προνομιακές τιμές της αγοράς.

Το καλά εκπαιδευμένο προσωπικό μας, βασισμένο στην πολυετή του πείρα και την άρτια εξειδίκευσή του, προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, άμεσα, με εκτίμηση και σεβασμό απέναντί τους.

Καλέστε μας ενημερώνοντας μας για το πρόβλημά σας και θα έρθουμε στο χώρο σας (καλύπτουμε ολόκληρο το νησί της Πάτμου) για να σας δώσουμε την ποιοτικότερη, οικονομικότερη και πιο γρήγορη λύση στο πρόβλημά σας.

Οι επισκευές όλων των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών που πραγματοποιούμε αλλά και η απλή συντήρησή τους, αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένους τους πελάτες μας, αφού αποδεικνύεται ότι μπορούν να κάνουν μια μεγάλη διαφορά στην απόδοση και τη διάρκεια ζωής των συσκευών στο σπίτι.

Πιο αναλυτικά, στις υπηρεσίες που σας παρέχουμε συγκαταλέγονται οι ακόλουθες:

Επισκευές όλων των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών

Σέρβις για καλή λειτουργία

Συνδέσεις νέων συσκευών

Επίδειξη λειτουργίας τους

Εξίσου σημαντικό με την επαγγελματική μας αντιμετώπιση σχετικά με όποιο πρόβλημα έχει παρουσιάσει κάποια συσκευή σας, είναι πως με ένα και μόνο τηλεφώνημά σας, είμαστε στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε, σε όποιο σημείο της Πάτμου και αν βρίσκεστε, χωρίς να υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση για τα Σαββατοκύριακα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Be Social

f2

insta